Konfirmasjon

Menyvalg

  • Scampi med blomkålpuré og dillmajones
  • Braissert svinenakke, glaserte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus
  • Panna cotta med frisk bærcoulis

  • Enebærgravet laks med pepperrotkrem og dillmajones
  • Helstekt okse indrefilet med glaserte beter, selleripuré og rødvinssaus
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

  • Carpaccio av okse indrefilet, ruccola, pinjekjerner og høvlet parmesan
  • Baconinnbakt kyllingfilet med ratatouille og fløtesaus
  • Hotellets issymfoni med bærcoulis

Pris: kr 595,- per person + Tillegg for eget lokale kr 3.000,-

Buffet kr 695,-

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.

Selskapet må velge samme meny. Blomster står selskapet fritt til å ordne selv.

Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker; kr 125 per person. Kakene må leveres ferdig pyntet.
Obs! Hotellet tar ikke ansvar for medbragte kakefat, det gis ikke erstatning for eventuelle skader.

Det er mulig å velge fritt mellom alle menyene på forrett og dessert.

Det blir sendt en forskuddsfaktura 40 dager før ankomst. Restbeløp gjøres opp ved avreise.